Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Baterie externa pentru telefonul mobil Power Bank 20000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84 lei
Brand
EC28469
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie externa telefoane mobile Power Bank 20000, acumulator extern pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader, etc.

Incarca bateria unui iPhone de ~ 3 ori.

Mobile Power Bank 20000 este un alimentator portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.

Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.
Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.
Patru LED-uri albastre de indicare a starii bateriei: 25 / 50 / 75 / 100 %.
Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Telefoanele mobile si dispozitivele cu capacitate mai mica a bateriei se conecteaza la 5V 1A, iar tabletele si dispozitivele cu capacitate mare a bateriei, la 5V 2.1A.
Aparatul se incarca la USB. Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB.
Pentru a aprinde / stinge mini-lanterna cu LED, se apasa lung pe butonul de Pornire / Oprire al aparatului.
Caracteristici Baterie Externa Telefon si Tableta:

Capacitate inscriptionata de fabricant: 20000 mAh
Input : 5V 1A
Output 1: 5V-1A
Output 2: 5V-2.1A
Mufele sunt atasate (incorporate) cablului USB
Greutate: ~ 330 grame. Dimensiuni 15 x 8 x 2 cm
Contine 4 mufe de incarcare atasate unui cablu USB (mini USB, micro USB, iPhone 3 3Gs 4 4S si o mufa cilindrica subtire de ~ 1.8mm pentru Nokia. Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.

Are iesire pentru 2 porturi USB pe 1 Amper si respectiv 2 Amperi, ceea ce insemna ca se pot alimenta 2 device-uri simultan.
Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto, de asemenea are si lanterna cu LED, incorporata.
Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.
Diverse culori: albastru, roz, negru - disponibile in frunctie de stoc. Fabricat din plastic cu aspect si textura de piele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura