Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Breloc antipierdere cu bluetooth si localizare GPS Find Back

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei
Brand
EC38098
Pe stoc
Da
Descriere
Breloc antipierdere cu bluetooth si localizare GPS Find Back

Breloc anti pierdere/anti furt cu Bluetooh si localizare GPS Find Back, este un minidispozitiv inteligent ce utilizeaza tehnologia Bluetooth pentru a crea o arie de localizare intre dispozitiv si telefon pentru lucrurile ce va intereseaza cel mai mult .

Acest aparat este conceput sub forma de breloc, pentru a fi putea fi cu usurinta atasat la chei, animalului de companie sau bagajului.

Acest dispozitiv se conecteaza prin bluetooth (4.0) cu telefonul dumneavoastra mobil, prin intermediul aplicatiei iSearching disponibila gratuit in AppStore, Android Market sau Google Play si poate fi utilizat pe telefoane cu sisteme de operare IOS sau Android.

Brelocul se poate atasa la chei, la zgarda unui animal de companie, se pot pune in portofel sau in geanta de mana sau il puteti pune in buzunarul unui copil mic, in timp ce iesiti cu el la plimbare.

In momentul in care brelocul se departeaza la o distanta intre 3-15m de dumneavoastra, se declanseaza alarma si veti fi avertizat, acesta dispune de alarma sonora si avertizare Led pentru o localizare cat mai eficienta.

In momentul activarii acestei alarme veti fi atentionat, iar atat telefonul cat si brelocul va vor atentiona prin semnalul sonor.

In momentul cand este declansata alarma, aplicatia marcheza pe harta locul exact unde sa pierdut legatura.
Daca nu gasiti prin casa obiectul de care ati prins brelocul (chei, portofel, geanta) apasati pe butonul corespunzator de pe aplicatie si veti auzi brelocul sunand, acesta va atentioneaza atat vizual cat si sonor. Daca nu gasiti telefonul dar aveti brelocul, atunci tineti apasat butonul de pe breloc si va porni alarma de la telefon.

Puteti utiliza brelocul pentru a face o poza cu telefonul (functia declansator de la distanta).

Brelocul Find Back utilizeara o baterie tip CR2532 (inclusa).
Setari si Utilizare:

Descarcati aplicatia iSearching din AppStore, Andrid Market sau Google Play direct pe telefonul dumneavoastra IOS sau Android.

Activati functia Bluetooth de pe telefon, pasul urmator necesita apasarea butonului de pe Breloc timp de 3 secunde pentru conectarea acestuia cu telefonul, aceiasi pasi trebuiesc urmati pentru oprirea dispozitivului.

Aplicatia va permite sa activati sau dezactivati diverse functii cat si setarea alarmei, harta, setare alarma silentioasa etc.

Puteti Plasa un dispozitiv la chei, unul in geanta copilului sau unul in portofel . In momentul in care doriti sa aflati unde se afla copilul, unde ati pus cheile sau daca portofelul dumneavoastra este sau nu in masina, puteti monitoriza toate acestea de un singur telefon din aplicatia instalata.

De asemenea, puteti sa activati alarma si din obiect pentru a afla unde este telefonul, activandu-i o alarma sonora si luminoasa.

Incorporat in sistem produsul are si functie de telecomanda wireless pentru selfie-uri si poze la distanta.

Raza maxima de contectare 3-15m.

Alerta se va declansa prin sunet si lumini (puteti alege diferite sunete din aplicatie).

Dimensiuni: 4.5x5x1cm

DESIGNUL SI CULOAREA POT DIFERI USOR IN FUNCTIE DE LOTUL SI DE STOCUL DISPONIBIL.
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura