Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Set 12 brelocuri chei Squishy antistres parfumate Pastries

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei
Brand
EC37658
Pe stoc
Da
Descriere
Set 12 brelocuri chei Squishy antistres parfumate Pastries, dispun de revenire lenta  la forma initiala, diverse forme de mancare, cu diferite culorim disponibile in functie de lotul si de stocul disponibil, reprezinta accesoriile momentului, o idee perfecta de cadou pentru copii, fiind extrem de cautata si apreciata la nivel mondial, ajungand la inimile a milioane de copii dar si de adulti!

Jucariile breloc chei Squishy, reprezinta un mod de eliberare a stresului, fiind perfecte pentru cei care lucreaza in medii stresante si nu doresc sa acumuleze tensiuni.

Jucaria Breloc chei interactiva Squishy este un produs pufos, parfumat, care datorita proprietatilor de revenire lenta la forma initiala, iti creeaza dorinta a nu il mai lasa din mana, alunga orice stare de agitatie, detensioneaza, relaxeaza si amuza totodata, atat copii cu un exces de energie, cat si adultii stresati si obositi.

Jucariile antistres sunt fabricate dintr-o spuma cu o textura pufoasa, extrem de reconfortanta, se turtesc, strang, modeleaza dar revin mereu, intr-un mod placut de urmarit, la forma initiala.

Aceasta set de brelocuri de chei Squishy, parfumate si modelabile contine 12 produse de culori diferite( disponibile in functie de lot si de stoc), sub diverse forme atragatoare: fructe, produse de patiserie, prajituri, etc.

ATENTIE! ATAT CULORILE CAT SI FORMELE SAU DIMENSIUNILE PRODUSELOR, POT DIFERI IN FUNCTIE DE LOT SI DE STOC, DE LA SET LA SET.

Brelocurile Squishy sunt idei de cadouri ieftine, potrivite celor dragi, indiferent de varsta acestora.

Squishy breloc este produsul ideal atunci cand esti in pana de idei, avand nenumarate avantaje, fiind amuzante si utile totodata, perfecte drept idei de cadouri si avand o gama larga de forme si culori, dar mai ales fiind produse ce apartine unei game de jucarii ieftine si la moda!

Material: Spuma poliuretanica

Produs nerecomandat copiilor cu varsta sub 6-8 ani!

Atentie! Se recomanda ca joaca celor mici sa fie in permanenta desfasurata sub atenta supraveghere a unui adult!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura