Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5261)

Mini radio portabil cu portavoce, microfon, slot SD, USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

83 lei
Brand
EC35671
Pe stoc
Da
Descriere
Mini radio portabil cu portavoce, microfon, slot SD, USB

Mini radio FM portabil, cu functie de portavoce incorporata, microfon, slot SD, USB si Aux, Multifunction digital amplifier M02, este un produs multifunctonal, ce poate fi pe langa un Radio/Boxa portabila si o portavoce destinata reclamelor stradale, mitingurilor, campaniilor publicitare, etc.

Pentru a porni radio-ul, rotiti butonul din coltul din dreapta sus al produsului, in sensul acelor de ceasornic, din pozitia OFF spre pozitia ON.

ATENTIE! ACEST BUTON REPREZINTA SI BUTONUL DE VOLUM, REGLAJUL REALIZANDU-SE TOT PRIN ROTIRE, VOLUMUL MAXIM FIIND SPRE POZITIA ON, CEL MINIM SPRE OFF.

In momentul in care porniti aparatul, pe ecran va fi afisaj mesajul HI, urmand ca dumneavoastra sa alegeti modul in care doriti sa utilizati aparatul. Daca aveti un SD card/USB introdus sau ati conectat Microfonul, produsul va porni direct in modul acestora.

Functie Portavoce:
Acest Radio FM portabil, incorporeaza functia de portavoce, activata instant de introducerea firului de la microfonul tip casca, in aparat. Pe ecranul digital, va apararea notatia SP, iar dumneavoastra puteti incepe sa vorbiti in microfon (se recomanda vorbitul cat mai aproape de microfon), ca mai apoi sa se redea vorbele dumneavoastra in difuzoarele aparatului.

ATENTIE! ATUNCI CAND ESTE FOLOSITA FUNCTIA DE PORTAVOCE, VOLUMUL TREBUIE SA FIE SETAT LA MAXIM PENTRU O REDARE CLARA A SUNETULUI.

Functie Radio FM:
Butonul cu notatia FM activeaza radio-ul. Este indicat sa ridicati antena pentru a receptiona un semnal bun. Pentru a naviga printre frecventele radio, exista in partea dreapta a ecranului, butoanele de Inainte si Inapoi. Exista si 10 butoane, numerotate de la 0 la 9, care va ofera posibilitatea de a tasta extact frecventa Radio-ului preferat de dumneavoastra. De Exemplu daca ascutati un Radio cu Fecventa 76,9 veti tasta 769 si veti astepta cateva secunde pana ce aparatul stabileste si reda frecventa.

ATENTIE! ESTE NECESAR CA RESPECTIVUL POST DE RADIO PE CARE IL CAUTATI SA AIBA SEMNAL IN ZONA IN CARE VA AFLATI.

Functia MP3 Player, prin Slot USB sau TF Card:

Atunci cand introduceti un Card SD sau un stick USB pe care aveti fisiere MP3, acestea vor porni in mod automat. Puteti folosit butoanele de Play/Pauza, Inainte si Inapoi din drepata ecranului, pentru a naviga printre melodii.

Butonul de Sub cel inscriptionat cu FM, care are desenat un simbol tip U intors, activeaza functia de repetare fie a unei singure melodii ONE fie a tuturor fisierelor, ALL.

Pentru momentele in care doriti sa utilizati produsul drept portavoce, puteti inregistra pe un stick USB sau pe un card SD, fisiere audio cu scandarile pe care doriti sa le transmiteti, fara a mai fi nevoie sa le repetati dumneavoastra, folosind functia de microfon doar atunci cand doriti sa adaugati ceva sau sa comunicati direct cu publicul.

ATENTIE! PENTRU A SCHIMBA MODUL APARATULUI, DIN FUNCTIA CE ACTIVEAZA MICROFONUL IN CEA DE REDARE MP3 ESTE NECESAR SA APASATI BUTONUL DE MODE INSCRIPTIONAT CU M.

Functie AUX: Langa jack-ul pentru microfon, puteti conecta printr-un cablu jack 3.5mm un produs auxiliar (telefon mobil, tableta, etc).

Produsul incorporeaza un clips pentru a putea fi prins cu usurinta de curea, de geanta, rucsac, etc, iar in pachet dispune si de o curea de umar pentru transport.

Caracteristici tehnnice:
- Dispune de acumulator incorporat, detasabil, tip 18650, 1800mAh
- Output Power: 20W
- SNR frecventa 85dB
- Frecventa 60 Hz- 18KHz
- Temperatura de functionare: -10oC si 45oC
- Input Voltage: 5V/500mAh
- Incarcarea se realizeaza la USB prin intermediul cablului inclus in pachet,

Dimensiuni: 13x9x4cm

Cablu microfon: ~90cm lungime

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura