Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4285)

Baterie externa telefon mobil Power Bank 10400mAh 5V 2A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei
Cod produs
EC29282
Pe stoc
Da
Descriere
Baterie externa elefoane mobile Power Bank 10400mAh, acumulator extern 5V 2000mAh pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader etc.

Incarca bateria unui iPhone de ~ 2.5 ori.

Mobile Power Bank 10400mAh este un alimentator portabil, sursa portabila pentru Telefon mobil, tableta sau alte device-uri portabile.

Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.

Bateria externa este compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.

Patru LED-uri de indicare a starii bateriei: 25 / 50 / 75 / 100 %.
Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la acumulatorul extern de rezerva Mobile Power Bank si porniti aparatul, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Incarcare rapida pentru toate dispozitivele mobile, prin intermediul iesirii de 5V 2.1A.

Aparatul se incarca la USB. Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, iar partea cu USB se alimenteaza, de exemplu, la un adaptor pentru prize de 220V.

Caracteristici Baterie Externa Telefoane, Tablete etc.:
Capacitate inscriptionata de fabricant: 10400 mAh
Intrare : 5V 1A
Iesire: 5V-2.1A (o iesire USB, pentru un singur dispozitiv).

Greutate: ~ 207 grame. Dimensiuni 9 x 7.5 x 2 cm
Nu contine mufe de incarcare. Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.
Acumulatorul Extern este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc. Poate substitui cu succes alimentatorul auto.

Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.
Diverse culori: roz, negru etc. - disponibile in frunctie de stoc. Fabricat din plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura