Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5265)

Gratar grill electric mare - sandwich maker 21x31cm ZLN991

0 stars: 0.00 din 0 pareri

208 lei
Brand
EC31106
Pe stoc
Da
Descriere
Gratar grill electric mare - sandwich maker 21x31cm ZLN991 2000W. Gratarele electrice mari ZLN9911 marca Zilan sunt si aparate de preparat sendvisuri dar si grilluri pentru carne, ideale pentru pensiuni si mici afaceri de familie.

Cu o suprafata de gatit generoasa, de 21 x 31cm, si cu stratul antiaderent teflonat, acest aparat ZLN 9911 prepara rapid fripturi, hamburgeri, frigarui, legume, sandwich-uri etc. Interioarul are striatii oblice pe toata suprafata de gatit - sus si jos.

Sandwich maker-ul tip grill cu putere 2000W este usor de utilizat si este extrem de benefic in orice bucatarie, este un produs revolutionar cu multiple functii printre care: incalzire, alimente de panificatie,(toast, sandvici), gratar si gatit in tava (carne, mancaruri, etc).

Butonul pentru adjustat temperatura asigura gatirea mancarurilor in functie de alimentul gatit. Acesta beneficiaza de urmatoarelor moduri de utilizare: incalzire, alimente de panificatie (toast, sandvici), gratar si gatit in tava (carne, mancaruri, etc).
Selectarea temperaturii: temperatura dorita se obtine in momentul aducerii numarului selectat in fata sagetii din partea stanga a butonului.

Sandwich makerul tip grill putere 2000W dispune de un design ergonomic si modern fiind ideal si de nelipsit din orice bucatarie, este usor de utilizat si de curatat. Dispune de protectie la supraincalzire iar invelisul exterior nu se incinge.

Componente:
- buton adjustare temperatura
- placi de gatit superioare si inferioare
- cleme de fixare superioare si inferioare
- fanta pentru scurgerea grasimii
- led de control
- manere si clichete de cuplare superioare si inferioare.

Detalii tehnice Sandwich maker grill 2000W:
- alimentare 240 V AC
- 50/60Hz, clasa 1
- putere 2000W
- model ergonomic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura