Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4492)

Rola gazon artificial fir lung

0 stars: 0.00 din 0 pareri

407 lei
Cod produs
EC33860
Pe stoc
Da
Descriere
Rola gazon artificial fir lung - pret pe metru patrat, rola de pana la 1x25m, pentru terasa, piscina, ornamental, teren sintetic sport etc.

Este o mocheta iarba artificiala de exterior rezistenta la intemperii.

In functie de dorintele clientilor acest tip de gazon poate fi montat si in terase, in preajma piscinelor sau in locurile special amenajate pentru copii, etc.

Exemple de utilizari:

Daca este montat in preajma piscinei din experienta spunem ca nu se aluneca pe el, si nu mucegaieste, recomandam doar sa nu se fumeze pe gazonul sintetic.

Gazon artificial decorativ folosit pentru evenimente: este usor de intins, poate fi montat atat in spatii inchise cat si in aer liber, rezista si la inghet si se curata foarte usor atat iarna de zapada sau gheata cat si vara.

Decorarea unei terase pietonale, decorarea cu palmieri cu flori care pot fi tot arficiale sau naturale, cu fantani de apa, suprafata este foarte rezistenta si la trafic intens cum este pe terase.

Decorarea vitrinelor cu gazon sintetic la magazine care atrag privirile clientilor, care emana un aer mai varatic.

Decorarea spatiilor din mall-uri, magazine, sau in orase de sarbatori cu iarba decorativa

Chiar daca locuiti intr-un apartament va puteti amenaja propria gradina chiar pe terasa balconului.

La fel de bine poate fi montat in amenajarea decoratiunilor interioare pentru restaurante, baruri, cafenele, sau chiar a salilor de nunta, peste tot se poate pune cate o pata de culoare, gazonul sintetic poate fi si inramat si pus pe pereti, poate fi montat pe pervazele caselor , apartamentelor interioare sau exterioare, este o altfel de decoarare iesita din tipare.

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura