Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (4051)

Set 2 adaptori CCTV Video Balun Pasiv BNC pe fir

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei
Cod produs
EC1649
Pe stoc
Da
Descriere
Set 2 adaptori CCTV Video Balun Pasiv BNC pe fir ce permit transmisia de semnal video de la o singura sursa utilizand un cablu torsadat.

Fiecare adaptor video (balun) are un cablu flexibil care se termina cu o mufa BNC, ce permite conectare usoara chiar si in locurile inguste.
Unul dintre dispozitive adapteaza impedanta de 75 de ohmi a unei surse nebalansate la impedanta unei linii balansate alcatuita de perechile unui cablu UTP, iar cel de-al doilea realizeaza functia opusa. Semnalul video poate fi transmis la o distanta de peste 400 m (UTP CAT5e).
Cel care va face legaturile trebuie sa respecte modul de conectare al firelor corespunzatoare la terminalele corecte (+) cu (+) ai (-) cu (-).
Conectarea defectuoasa va cauza interferente.

Specificatii
nivel video (CVBS, 75 Ohm) ~ 1 Vpp
atenuare ~ -0.5 dB (f=5 MHz)
latime banda ~ 0 ... 50 MHz (-3 dB)
CMRR (dB @ 5MHz) ~ 60 dB
impedanta intrare/iesire coaxiala ~ 75 Ohm
impedanta intrare/iesire UTP ~ 7100 Ohm
conector coaxial ~ mufa BNC cu cablu
conector UTP ~ regleta (insurubare)
distanta maxima ~ 400m COLOR sau 600m A/N
conectarea se face cu insurubare direct prin fire

Mentiune
CMRR pentru adaptoare de impedanta (balunuri).
Balun este prescurtarea de la "Balance-Unbalance", in sistemele CCTV acesta este un element de legatura dintre un cablu coaxial si un cablu UTP.
Cel mai benefic avantaj al liniilor de transmisie simetrice este costul scazut, rezistenta la interferente si posibilitatea de a face conexiuni mult mai lungi.
Datorita aranjamentului simetric al firelor, interferentele vor fi identice si pot fi astfel anulate, lucru ce nu este posibil la un cablu coaxial.

Posibilitatea unui adaptor balun de a anula interferentele identice aparute pe ambii conductori ai unui mediu de transmisie este descrisa de parametrul Common Mode Rejection Ratio (CMRR). Acesta este raportul dintre valoarea semnalului parazitic la iesirea asimetrica si valoarea semalului parazitic la intrarea simetrica a adaptorului. Parametrul poate fi masurat, de exemplu, prin aplicarea unui semnal parazitic Vz la ambele intrari ale partii simetrice (in scurt pentru a elimina anularea diferentiala). In aceste condiTii, un adaptor de impedanta ideal nu ar prezenta nici un semnal la iesirea asimetrica, insa in realitate va aparea un semnal Vb. Valoarea CMRR se obtine aplicand urmatoarea formula:

CMRR = 20*LOG(Vb/Vz)
Valoarea CMRR a balunurilor (in banda de 15 kHz - 6 MHz) este de 60 dB.
Aceasta inseamna o atenuare a semnalelor (interferente) de pana la 1000 de ori.

Setul contine 2 adaptori.
Produsul este oferit in blister transparent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura