Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5246)

Set lanterne LED bicicleta BL008-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei
Brand
EC10450
Pe stoc
Da
Descriere
Setul de doua Lanterne cu LEDuri pentru semnalizare Bicicleta BL008-2 HJ008-2 este special creat pentru prinderea pe ghidonul bicicletei ori pe spitele acesteia.

Lanternele cu LEDuri pentru biciclete au un invelis din silicon care le ofera protectie in caz de intemperii. Datorita inelului de prindere realizat tot din silicon, beneficiaza de flexibilitate, astfel incat pot fi prinse cu usurinta pe ghidon. Pentru efecte luminoase spectaculoase in mers, se pot atasa pe doua spite ale rotii bicicletei.

Lanternele cu LED pot avea si alte intrebuintari: incap cu usurinta intr-o poseta, borseta, in masina ori pot fi prinse in diverse locuri din casa ori gradina.

Utilizeaza, fiecare, cate doua baterii Litiu 3V tip buton, CR2032. Bateriile se pot schimba cu usurinta si sunt incluse in lanterne. De dimensiuni reduse, o lanterna masoara 4 cm lungime si 3 cm latime. Lanternele pot fi prinse, cu ajutorul inelului din silicon flexibil, pe bare cilindrice cu diametrul de pana la 3.5 cm (cu circumferinta de maxim 10-11 cm)

Setul include doua lanterne cu cate doua LED-uri puternice fiecare: o lanterna din silicon alb, cu lumina alba si o lanterna din silicon rosu, cu lumina rosie. Lampa de bicicleta are trei pozitii de iluminare, succedate de pozitia Oprit: lumina continua si doua tipuri de iluminat intermitent: clipit rapid si clipit lent. Raza luminoasa este de aproximativ 20-30 metri (in functie de calitatea bateriilor utilizate) iar distanta de la care lumina ori semnalizarea este vizibila e de minim 100m.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura