Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
180 pareri

Lanterna tactical aluminiu cu LED 3W ZY118s

0 stars: 0.00 din 0 pareri

116 lei
Brand
EC61
Pe stoc
Da
Descriere
Lanterna tactical aluminiu cu LED 3W ZY118s

Lanterna din aluminiu cu densitate mare si tehnologie de iluminare LED de tip LENSER Ledurile de tip Lenser sunt leduri de mare putere echivalenta cu un led de tip luxeon de 3W dar cu un alt flux luminos decat cele ale ledurilor de tip luxeon. Acest tip de LED puternic dar, totodata, economic, cu autonomie mare, este folosit la lanternele utilizate de catre serviciile de forta majora din intreaga lume.

Acest model de lanterna este special conceput pentru cei ce doresc iluminarea la o distanta considerabila masurata in km si totodata sa economiseasca energia bateriilor cat mai mult timp cu putinta, acest lucru datorandu-se in special ledului foarte puternic de ultima generatie cu un flux foarte mare de lumina si un consum extrem de redus. Materialul din care este realizata lanterna Tactical este din aluminiu de mare densitate putind fi folosita in situatii nedorite ca si instrument de aparare. Maner striat pentru a preveni alunecarea lanternei din mana.

Sursa de lumina: Led de tip LENSER + cavitate ultrareflectorizanta care aduce la valoare maxima acest model de LED.

Alimentare: 3 baterii sau acumulatori de tip R20 - nu sunt inclusi. Autonomie in continuu: pana la 150 ore, in functie de bateriile utilizate. Dupa cateva ore, intensitatea luminii incepe sa scade, treptat.

Dimensiuni:
Lungime: 32cm
Diametru lentila: 4,5cm, diametru total reflector: 5,8cm
Greutate: 350g (fara baterii)

Acest produs este recomandat pentru unitati speciale, Firme de paza sau celor care doresc o lanterna cu performante deosebite atat ca flux luminos cat si ca durata de viata si mentinere a luminii pe perioade cat mai indelungate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura