Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Concediu pana la 10.01.2022

Membru Bizoo de 13 ani.
4.26
4 stars: Foarte bun
183 pareri

Acumulatori AA Varta 2500mAh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei
Brand
EC9456
Pe stoc
Da
Descriere
Acumulatori AA Varta 2500mAh

Acumulatorii Varta de tip AA, au capacitate de 2500mAh. Bateriile reincarcabile sunt ambalate in blister, in set de 4 bucati. Pretul afisat este pentru un blister de patru bucati.

Functioneaza cu orice incarcator.
Blisterul in care sunt ambalati acumulatorii reincarcabili este de tip Single Press Out, care permite deschiderea cu usurinta a pachetului si depozitarea i conditii sigure a bateriilor nefolosite.

Acumulatorii obisnuiti se descarca pe timpul depozitarii si isi pierd totodata din capacitate. Cu acumulatorii Varta Ready2Use nu vei avea aceasta problema. Odata incarcati, acesti acumulatori isi pastreaza pana la 80% din capacitate chiar si dupa un an de depozitare. Acumulatorii VARTA Ready2Use nu necesita un incarcator special si pot fi utilizati la toate aplicatiile ce functioneaza cu baterii.

Acumulatorii Varta de tip AA Ready to Use, cu capacitate de 2500mAh Ni-Mh, pot fi folositi pentru alimentarea a diferite aparate, cum ar fi: radio portabile, masinute teleghidate si impreuna cu orice de telecomanda de acest tip, lanterne etc.
Pentru cantitati mai mari, se ofera discount.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura