Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.23
4 stars: Foarte bun
185 pareri
Produse (5260)

Aparat de facut inghetata QF0938

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei
Brand
EC29957
Pe stoc
Da
Descriere
Masina de Facut Inghetata QF0938 este un aparat educational care il ajuta pe copilul tau sa isi prepare singur inghetata, fara sa apeleze la un aparat electric.

Culoare roz.

Capacitate: 500 ml.

Setul Ice-Cream Maker include:

Aparatul de facut inghetata

Pahare de inghetata

Lingura.

Cum se utilizeaza Masina de Facut Inghetata QF0938:

Montati conul in locasul lui, situat pe partea superioara a aparatului.

Puneti fundul cilindrului din aluminiu, umpleti cu gheata si adaugati ~ 135 grame de sare si ~ 118 ml apa calda si acoperiti cu capacul celalalt. Montati cilindrul pe aparatul de inghetata, precum in imaginea 6 din manualul inclus. Turnati compozitia de inghetata pe cilindru (pentru rezultate optime, compozitia de inghetata include iaurt si praf de inghetata). Acoperiti cu capacul aparatului, si incepeti sa invartiti in sensul acelor de ceasornic, timp de 5 10 minute. Compozitia de inghetata se va solidifica pe suprafata cilindrului. Deschideti capacul transparent si montati lopetica de inghetata. Apoi utilizati lingura pentru a forma marginea inghetatei. Rotiti in sens invers acelor de ceas pentru a umple treptat paharele de inghetata.

Dupa adaugarea apei calde, sarea se va dizolva rapid in apa cu gheata, formand o solutie salina cu temperatura sub zero grade Celsius. Cuburile de gheata vor fi curand dizolvate, absorbind caldura din exterior, astfel ca temperatura exterioara a cilindrului de aluminiu va fi mai rece. Astfel, compozitia folosita se va transforma intr-o inghetata delicioasa, in timp rapid si fara a folosi aparate electrice!

Acest aparat de inghetata nu iti invata copilul doar sa isi prepare singur desertul, ci ii ofera si o lectie educativa!

Dimensiuni: 26 x 21 19 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura